top of page

Aveti posibilitatea UNICA IN ROMANIA  de a beneficia de Management Tehnico -  Administrativ complet, bazat EXCLUSIV pe nevoile clinicii. Fara pachete, fara termene si conditii. Sunati si stabiliti o intalnire cu unul dintre consultantii nostri.  

Totul sub un singur nume: UBEON

    La Ubeon stim ca atunci cand doriti sa rezolvati o problema administrativa luati din timpul dumneavoastra sau din timpul oferit clientilor. Din acest motiv am creat un pachet de servicii care vine in ajutorul clinicii sau cabinetului, indiferent de forma acestuia de organizare sau de marime. Fie ca este vorba de un cabinet stomatologic, unul de medicina generala, medicina veterinara, laborator de analize sau laborator de tehnica dentara, organizate individual sau grupat, noi va punem la dispozitie un set de servicii care sa raspunda nevoilor curente oferindu-va timp pretios pentru alte activitati. Cu noi rezolvati ORICE!

     Cu noi puteti avea, intr-un singur nume, servicii precum: Consultanta Sanatate si Securitate in Munca (SSM), Medicina Muncii, Prevenirea si Stingerea Incendiilor, Masuratori PRAM, Resurse Umane, Contabilitate, Service Instalatii de orice tip (electrice, apa, etc.),Echipamente de Lucru si de Protectie, Reparatii Instalatii, Renovari si amenajari interioare, Mobilier, Echipament, Ferestre PVC si Aluminiu, Jaluzele, Rolete, Storuri, Asigurari de orice tip, Transport de persoane, Auto cu sofer la cerere, Preluare cu auto din punct fix, Spalatorie Echipament de Lucru, Service Aer Conditionat, Preluare auto si aducerea in punct fix, Transfer catre si de la Gara sau Aeroport. 

Daca un serviciu de care aveti nevoie  nu se afla enumerat mai sus, va rugam sunati la 021.330.30.12

                                            si vom gasi solutia optima pentru dumneavoastra.

DESCARCA OFERTA PDF

Suntem nelimitati! Iti oferim timp pentru altceva!  Ajuta-ne sa te ajutam! 

Avem experienta si stim ce este de facut. Putem fi partenerii tai in gestionarea oricarui aspect de natura tehnico- administrativa. 

       UBEON ESTE MEREU PARTE DIN SOLUTIE SI NU DIN PROBLEMA!

bottom of page