top of page

DESPRE NOI

   Stim ca timpul este important pentru fiecare dintre noi si programul foarte incarcat face ca timpul  liber sa fie tot mai putin. UBEON s-a gandit sa creeze o serie de servicii oferindu-va posibilitatea de a lucra in parteneriat  pentru acoperirea  nevoilor de administrare  ale afacerii dumnevoastra.

   Va invitam sa parcurgeti sectiunile siteului in functie de necesitatile pe care le aveti si sa ne contactati pentru orice detaliu considerat necesar.

  Alegand UBEON, veti observa un stil cordial de abordare a nevoilor, primind o solutie OPTIMA in cel mai scurt timp.

   Legatura de incredere cu partenerul nostru se bazeaza pe calitatea si eficienta serviciilor, precum si pe o ambianta placuta in abordarea problemelor.

Despre noi, vorbesc cu bucurie Partenerii si Clientii nostri.

10 ani de UBEON - 10000 de premii pentru TINE! 

Acesta este numele campaniei promotionale desfasurata de Ubeon  in anul 2016, anul aniversarii a 10 ani de prezenta activa pe piata din Romania.  Cea mai mare campanie promotionala desfasurata de o companie mica din Romania cu premii totale care au totalizat UN MILION DE LEI.

Am aratat prin aceasta campanie ca nu marimea companiei conteaza sau puterea financiara a acesteia ci dorinta companiei de a imparti cu clientii sai bucuria Succesului.  Am reusit. Continuam. Multumim clientilor nostri pentru incredere.

 

mpj04432250000[1].jpg
CONTACTATI-NE CHIAR ASTAZI
Rezerva o discutie cu un consultant
sau sunati la 021 330 30 12

Nume *

Email *

Telefon

Subiect

Mesaj

Mesajul a fost transmis cu succes. In functie de solictarea facuta un consultant specializat va intra in legatura directa cu dumneavoastra. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

SERVICIILE OFERITE

   Ubeon are in structura mai multe divizii, prin intermediul carora ofera servicii specializate  functie de nevoile tale. 

    Iata mai jos categoriile de servicii:

 

  • Administrare cladiri. Ubeon pune la dispozitia clientiilor  cele mai bune solutii de administrare a cladirilor cu administratori de imobile atestati, sub toate aspectele operationale  ale acestora, indiferent de marimea sau utilitatea acestora. Detalii

  • Suport administrativ Clinici Medicale.      Ubeon ofera suport logistic si administrativ clinicilor medicale organizate in Cabinete Medicale Individuale, Asociatii Medicale (ex. cabinete grupate, policilinici, etc.) sau Societati Comerciale cu obiect de activitate medical. Ubeon sustine si alte activitati in sfera medicala (tehnica dentara, laboratoare, etc.) Detalii

  • ​Dezvoltare si Training  Ubeon ofera diverse programe de training, dezvoltare personala si profesionala prin intermediul unor formatori cu vasta experienta si expertiza in domeniul lor.                     Oferiti  valoare capitalului  uman.                De asemnea, va ajutam sa evaluati propria afacere si sa gasiti solutii de eficientizare, reducere a costurilor, scaderea pierderilor, limitarea furturilor, imbunatatirea relatiilor cu angajatii, etc. Detalii

  • Servicii Personalizate Directe.  La Ubeon, echipa  formata din profesionisti este pregatita sa ofere servicii individualizate pentru nevoile directe ale tale sau ale locuintei sau ale afacerii tale. Vezi cum te putem ajuta sa castigi timp si desigur, sa te bucuri de acesta. Spune-ne acum de ce anume ai nevoie. Noi suntem nelimitati si dorim sa devenim alegerea  TA numarul 1 atunci cand cauti un furnizor de servicii,  un partener de incredere.Detalii 

10 ani

Vorbind despre necesitatea unui consultant

Increderea  bazata pe cunostintele si expertiza consultantului  aduc cel mai important plus valoare in cadrul unei organizatii.

Consultantul este Partenerul care te ajuta sa structurezi resursele si sa optimizezi rezultatele activitatilor. 

10 ani de UBEON 3.jpg

Suntem nelimitati! Iti oferim timp pentru altceva!  Ajuta-ne sa te ajutam! 

Avem experienta si stim ce este de facut. Putem fi partenerii tai in gestionarea oricarui aspect de natura tehnico- administrativa. 

       UBEON ESTE MEREU PARTE DIN SOLUTIE SI NU DIN PROBLEMA!

bottom of page