top of page

TE  AJUTAM SA DEZVOLTI O AFACERE.

                                Nu avem solutii minune. STIM, INSA, UNDE SA APLICAM CEEA CE STIM.

 

      Ubeon a creat aceasta divizie pentru a sustine intentia de imbunatatire a performantelor si implicit, a satisfactiilor in orice domeniu de activitate. In aceasta divizie am adus specialisti in analiza si comparatii care vor analiza situatia economica si de perspectiva a modului de lucru care iti vor arata concret  ce poti face pentru ca afacerea ta sa poata continua pe un trend ascendent.  Pe langa acestia avem psihologi si specialisti in training care vor ajuta personalul sa isi imbunatateasca performantele aratand, nu doar dorinta de a muncii, dar si respect pentru misiunea si valorile ce le sunt propuse la locul lor de munca. Pe principiul SECRETE mici, EFECTE MARI iti aratam cum poti fi mai bun, mai competitiv mai ALTFEL si mai ales MAI BUN!

 

  NOU! AUDIT SOCIAL in conformitate cu standardul ISO 7000 

   

Evaluarea si Analiza Situatiei Existente

 

   Cu onestitate si implicare stabilim impreuna ce nu functioneaza si analizam care ar fi posibilele cauze.

   Vedem ce si cat lipseste, cum si in ce fel te afecteaza si mai ales, cum putem sa modificam si sa imbunatatim aceasta stare.  Vei afla de la noi lucruri noi.

   Te vom ajuta sa vezi acolo unde credeai ca stii cum trebuie si mai ales, te vom ajuta sa schimbi unde este cazul, fara  efecte colaterale majore.

Stabilirea Modului de Interventie

 

   Dupa ce vom stii exact ce avem de imbunatatit, iti vom propune solutii simple minim costisitoare, dar care vor aduce plusul necesar.  Iti vom arata cum sa controlezi mai bine situatia si cum sa constati din vreme cand ceva nu functioneaza cum iti doresti.

   Planul va fi unul concret, astfel incat tu sa poti evalua la final daca a fost cu impact pozitiv sau nu.

   Poti alege sa implementezi singur ceea ce iti propunem sau putem face echipa impreuna pentru punerea in practica a solutiilor gasite.

Pregatire Continua a Personalului

 

   Am ales sa vorbim separat despre aceasta componenta a succesului  tau.

Fara oameni tai nu ai putea sustine activitatea. Pentru ca tu sa ai succes este nevoie de succesul fiecaruia dintre ei. Iti vom invata oamenii sa aprecieze nu doar bani, ci si oportunitatile pe care te vom invata sa le creezi pentru ei.

   Functie de domeniul tau de activitate vom identifica cele mai simple si la indemana proiecte de training si pregatire si iti garantam ca odata cu dezvoltarea lor te vei dezvolta si tu. Vom oferi personalului sansa de a isi intelege rolul si statutul in afacerea ta si in felul acesta vor deveni mai responsabili si mai participativi.

Rezerva o discutie cu un consultant

Mesajul a fost transmis cu succes. In functie de solictarea facuta un consultant specializat va intra in legatura directa cu dumneavoastra. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Suport Logistic si  Administrativ

 

      Si aici putem aplica deviza noastra :

Pentru Orice Nevoi, Inainate de Oricine Suna-ne pe NOI!

   Ubeon te poate sustine logistic si administrativ, astfel incat, implicarea ta fizica in activitati care te departeaza de controlul activitatii sa se diminueze si sa ai posibilitatea ca printr-un simplu apel  la 021.330.30.12 sa poti identifica rapid o solutie la orice fel de nevoie.      

    Noi am inteles ca putem sa fim cei care folosind timpul lor ii ajuta pe altii sa nu piarda timpul.

   Cunoscand specificul activitatii tale iti putem oferi solutii independente in acord cu ceea ce stim de la tine ca vrei. Stim sa fim confidentiali si te asiguram de acest lucru.

bottom of page