top of page

UBEON ADMINISTREAZA RESPONSABIL

In colaborarea sa cu Asociatiile de Proprietari, incepand cu 2012, UBEON nu mai lucreaza cu numerarul asociatiilor si a impus TOLERANTA ZERO in acest sens. In felul acesta veniturile asociatiilor SUNT ASIGURATE. 

SERVICE 1

SERVICE 2

SERVICE 3

    In peste 10 ani de activitate, UBEON a cautat si aplicat solutii inovatoare pentru nevoi diverse si tot mai diferite de la an la an. Suntem in pas cu tehnologia si cu necesitatea unui raspuns direct si rapid la diverse provocari ce pot aparea.

    Mai mult ca orice, atunci cand vine vorba de viata unei cladiri, fie de utilitate publica sau rezidentiala, implicarea noastra este maxima pentru confortul proprietarilor sau al utilizatorilor.   

    In mod general, putem furniza orice serviciu care contribuie la pastrarea sau cresterea valorii investitiei, precum si solutii de gestionare a resurselor si controlul cheltuielilor. 

    Vom puncta mai jos cateva dintre serviciile de baza din aceasta sfera. DUMNEAVOASTRA trebuie sa stiti ca, in relatia cu Ubeon, puteti cere orice serviciu, pentru ca deviza noastra este ADMINISTRAM IMPREUNA. Noi nu impunem nimic din ceea ce putem face, alegerea trebuie sa fie a dumneavoastra.

    Va cerem doar, ca in cazul in care ne alegeti, sa ne oferiti INCREDERE si COLABORARE. Impreuna valorificam potentialul tuturor.

SERVICE 5
Administrare Financiara 

   Costuri, Cheltuieli, Incasari si Plati 

   Toate gestionate prin intermediul unui soft special dezvoltat de catre UBEON pentru administrarea financiara a cladirilor. 

   Impartirea cheltuielilor se realizeaza conform normelor legale, transparent si corect.

   Liste generale emisa la timp, iar pentru fiecare proprietar factura individuala.

   La orice ora registrele obligatorii la zi.

   Balantele depuse intotdeauna la termen.

   Fara niciun fel de intarzieri.

Administrare Tehnica  

  Orice problema tehnica se poate rezolva cu profesionalism si responsabilitate.

  Cautarea unor diversi meseriasi pentru lucrari mici sau reparatii de intretinere curenta devine inutila. Totul in baza aceleiasi colaborari.

  Costurile vor fi tot timpul sub control. 

  Fara grija becurilor, balamalelor, inchizitorilor.

  Urmarim relatia cu societatile de service ca totul se rezolve in timp rezonabil.

 ORICE IN IMOBIL SAU APARTAMENTUL TAU!

Servicii Diverse  

  Suntem aici sa pastram sau sa crestem valoarea investitiilor imobiliare. Putem oferi orice serviciu considerat necesar in acest sens. 

  Pe langa administrarea curenta ajutam  la identificarea de posibilitati de imbunatatire a confortului sau utilitatii spatiilor, eficientizarea costurilor si desigur limitarea cheltuielilor.  

  Curatenia, Parcarile, Gradinile, Paza, Spatiile avand alta desitinatie vor fi administrate integrat.

Fara contract, fara prevederi contractuale rigide.

 Acelasi profesionalism si dedicare pentru servicii de calitate.

 Daca esti de parere ca aceasta varianta este mult mai convenabila stabileste o intrevedere cu un consultant si afla cum anume poti devenii beneficiarul unei astfel de colaborari.

 Avem parteneri care lucreaza cu noi in sistem pre-pay si care vor fi bucurosi sa iti spuna parerea lor. 

 UNIC IN ROMANIA PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI 
TOATE SERVICIILE SI IN SISTEM  
AI O CLADIRE DE BIROURI, DEPOZIT SAU  O CALDIRE CU DESTINATIE SPECIALA? 

Suntem nelimitati. Ajuta-ne sa te ajutam! 

Avem experienta si stim ce este de facut. Putem fi partenerii tai in gestionarea oricarui aspect de natura tehnico- administrativa. 

Relatia cu furnizorii si utilizatorii de spatii poate fi acum una relaxata, unde grija interactionarii continue poate fi a noastra. 

Iti oferim timp pentru altceva.  Dispeceratul nostru te ajuta sa directionezi apelurile legate de aceste aspecte catre UBEON, iar noi te vom cauta numai daca o situatie nu are deja o conventie stabilita pentru rezolvare. 

       UBEON ESTE MEREU PARTE DIN SOLUTIE SI NU DIN PROBLEMA!

Rezerva o discutie cu un consultant

Mesajul a fost transmis cu succes. In functie de solictarea facuta un consultant specializat va intra in legatura directa cu dumneavoastra. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

  DESCARCA OFERTA PDF

PENTRU ASOCIATII

 

bottom of page